CORONA HENSYN PÅ HAS

Selvom vi kan få lov at afholde et HAS i skyggen af Covid-19 situationen er der stadig nogle hensyn, som vi skal bede jer om at overholde:

 

PÅ PLADSEN / UDENDØRS – ikke krav om coronapas

Fra 1. august gælder der ikke længere krav om coronapas ved udendørs idrætsarrangementer. Det er derfor muligt at færdes i almindelig respekt for hinanden og huske afstand og jævnlig afspritning.

 

SIDDENDE I SPISETELT / INDENDØRS – KRAV om coronapas

Da siddende gæster i vores spisetelt er at betragte som et restaurationsbesøg, SKAL vi se gyldigt coronapas uanset om I spiser eller blot tager plads.
Spiser eller sidder man udenfor, er coronapas ikke nødvendigt.
Plastichandsker og håndsprit er til jeres afbenyttelse ved disken i cafeteriaet 😊

 

GYLDIGT CORONAPAS = ARMBÅND

For at lette vores opgave i at tjekke alle siddende gæster i teltet for gyldigt coronapas (herunder til vores grillaften om lørdagen samt ved evt. regnbyge, hvor alle søger dækning i spiseteltet) udleverer vi i informationen et GRØNT HAS-ARMBÅND ved fremvisning af gyldigt coronapas frem til søndag aften.
Derved skal I blot række armen i vejret, når I kommer ind og tager plads i teltet – og det vil lette vores opgave i at tjekke ALLE betydeligt.

NB: Selv om du har et gyldigt coronapas, skal du stadig beskytte dig selv og andre ved at følge sundhedsmyndighedernes retningslinjer.

 

TEST FOR COVID-19

Både PCR-test og hurtigtest kan bruges som dokumentation i dit coronapas og ved regelmæssig testning i forbindelse med genåbning. Du bør dog altid anvende PCR-test ved symptomer på COVID-19, eller hvis du er nær kontakt til en smittet. Husk, test er et øjebliksbillede og erstatter ikke Sundhedsstyrelsens råd om smitteforebyggelse.

Du kan bruge en negativ testsvar som dokumentation, hvis du har en negativ test, der for PCR-test er højst 96 timer og for hurtigtest (antigentest) højst 72 timer gammelt.


VACCINATION

Er du vaccineret mod Covid-19, vil coronapasset vil være gyldigt 14 dage efter første stik og indtil 42 dage efter første stik.

 

TESTCENTRE I FAXE KOMMUNE:

https://www.faxekommune.dk/coronatest

 

 

SPONSORER

Vi søger sponsorer til afholdelsen af HAS. Alle bidrag i form af præmie, pengebeløb etc. modtages meget gerne.

 

Kontakt os venligst på INFO@HAS2021.DK

 


FOR BESØGENDE

Kig forbi i weekenden den 6.-8. august 2021.
Her er GRATIS adgang og parkering for alle besøgende og mulighed for køb af mad og drikke, hundetilbehør og meget mere.

FIND OS PÅ FACEBOOK